Afbeelding

Salamanders op de ruilbeurs van 'De Verzamelaar' in De Brink

Algemeen 329 keer gelezen

EERDE | Afdeling Zuid-Nederland van 'De Verzamelaar' organiseert op zondag 26 maart een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis 'De Brink' in Eerde. Deze keer houdt Corry van Wely uit Nijmegen een tentoonstelling met haar verzameling salamanders.

Ongeveer 6,5 jaar geleden besloot Corry van Wely zelf ook iets te gaan verzamelen. Haar man verzamelt alles over het sigarenmerk KAVEEWEE en met hem ging ze altijd naar verzamelbeurzen en rommelmarkten, maar zelf verzamelde ze niets. Ze besloot salamanders te gaan verzamelen. Die had ze al een paar in de tuin hangen. Nu heeft ze twee vitrinekastjes vol met allerlei verschillende salamanders. Ze heeft diverse sieraden en salamanders om aan de muur te hangen.
Mocht men de tentoonstelling willen zien, of nog een leuke salamander hebben, kom dan een kijkje nemen op de verzamelbeurs. Kijk ook op verzamelbeurseerde.nl voor meer informatie. Op deze site staat een uitgebreid verhaal. De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 22 januari van 09.00 uur tot 12.00 uur in gemeenschapshuis De Brink aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde.

Supermarktacties
Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen, van supermarktacties zoals de Rode neuzen festival van Emté, de Dinoplaatjes van AH, enzovoorts, maar ook voor ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes, winkelwagenmunten en nog veel meer kan men in Eerde slagen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant