Vijfpunter voor Skunk tegen Flamingo's (Foto's Theo de Vrede)

Skunk stap dichterbij kampioenschap

Sport 310 keer gelezen

VEGHEL- Na het verlies tegen concurrent EMD moest Skunk het opnemen tegen Flamingo's uit Gennep. Afgelopen zaterdag was het zover. Je zou flink wat tegenstand verwachten van een team dat op de vierde plaats staat. Echter wisten de Flamingo's, mede door blessures, niks in te brengen. Setstanden: 25-15, 25-18, 25-18, 25-20

Skunk begon fel, om de middenaanvallers van Flamingo's te ontregelen moest er flinke servicedruk worden gegeven. Een zwakke pass aan de kant van de mannen uit Gennep zorgde voor een goede blokkade aan Veghelse zijde. Geen moment kwam de overwinning in de eerste set in gevaar. Set twee en drie gaven een zelfde spelbeeld, goede servicedruk en afwisselend in de aanval. Ook deze sets werden dus gemakkelijk binnengehaald. Set vier maakte Skunk het zichzelf nog even lastig. Waar het begon met een ruime voorsprong werd deze echter weggegeven en werd het nog even spannend tot een stand van 20-20. De Veghelse heren waren echter goed bij de les en wisten de set alsnog binnen te halen.

Over twee weken moet Skunk wederom punten zien te pakken bij een concurrent. Op 1 april wordt er gespeeld tegen Volley zuid uit Rotterdam. Om 16.30 uur begint de wedstrijd in het Mercatus College. Bij winst vergroot Skunk de kans op het kampioenschap.