Gezelligheid tijdens het boekenbal (Foto: Arthur Pfaff).
Gezelligheid tijdens het boekenbal (Foto: Arthur Pfaff).

Boekenbal Schrijverscollectief Meierijstad smaakt naar meer

Algemeen 291 keer gelezen

VEGHEL | Het Boekenbal van het Schrijverscollectief Meierijstad op 24 maart in Casa del Arte in Wijbosch is succesvol verlopen. 

Poëtisch en muzikaal werd er een goede en mooie kwaliteit gebracht. Ook de samenhang met muziek werd getoond mede door Marjolein Piek, presentatrice, die gedreven en professioneel de avond een mooie kleur mee gaf. Met een omlijsting van een Turks ensemble, de Schijndelse troubadour Wil Jonkers en dichter/muzikant René Dolstra uit Gemonde brachten zeven leden van het collectief hun gedichten ten gehore. Een bijzondere gast was de tachtigjarige dichter Jan van de Ven uit Venray die onlangs de Raadsdelige Roosprijs won. De Jamsessie (een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel met dichters) aan het einde van het programma liet een blijvende indruk achter.

Het Schrijverscollectief spreekt van een 'fantastische eerste bijeenkomst in hun vaste home met een gastvrije uitbater in een niet te overtreffen ambiance van Casa del Arte te Wijbosch'. De trend voor meer is gezet. Een volgende voordrachtmiddag wordt gehouden op zondag 18 juni. Aanvang 13.00 uur in Casa del Arte.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant