Voor meer informatie mail of bel naar: info@proef-fabriek of 0413 – 78 2000.
Voor meer informatie mail of bel naar: info@proef-fabriek of 0413 – 78 2000.

Bomvolle vrijmarkt op Koningsdag op de Noordkade

Algemeen 1.875 keer gelezen

VEGHEL | Wegens het succes van vorig jaar organiseert de Proeffabriek opnieuw een vrijmarkt tijdens Koningsdag op donderdag 27 april op de CHV Noorkade in Veghel. De vrijmarkt is geopend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. 

De Konings vrijmarkt is hét moment in het jaar om je huis eens goed op te ruimen en je oude spullen te verkopen. Tijdens de (rommel)markt op de Noordkade kun je wellicht andere mensen blij maken met (oud-)speelgoed, skates of spelletjes? Of ben jezelf juist op zoek naar iets bijzonders? Kom lekker struinen langs de kleedjes en geniet van de gezelligheid en live muziek in Café De Afzakkerij. De winkels op de CHV Noordkade zijn ook open. De vrijmarkt wordt gehouden in de Malerij en de Proeffabriek.

Vol
Inschrijven om mee te doen met een kleedje vol spullen is helaas niet meer mogelijk. Alle plekken zijn inmiddels vergeven. Kinderen tot 18 jaar konden zich gratis inschrijven. Komen kijken kan uiteraard wel. De variatie aan kramen is enorm en er wordt ook gezorgd voor een muzikale omlijsting. De weersvoorspellingen zijn niet best, maar daar heb je in de Proeffabriek geen last van. Alles is overdekt. 

Voor meer informatie mail of bel naar: info@proef-fabriek of 0413 – 782000.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant