Afbeelding

Veghel krijgt huis-aan-huis informatie over Goede Doelen Week

Algemeen 464 keer gelezen

VEGHEL | De Goede Doelen Week Veghel is van 3 tot en met 8 april. De collectanten voor deze gezamenlijke collecte komen twee keer aan de deur. De eerste keer om te informeren over deze nieuwe manier van collecteren en de tweede keer tijdens de collecteweek om het geld op te halen.

De collectant laat bij zijn eerste bezoekje een envelop én invulformulier achter. Iedereen kan bekijken welke fondsen meedoen aan deze Goede Doelen Week. Het zijn landelijke fondsen die al (vele) jaren een collectevergunning in Veghel hebben. Op het invulformulier kan iedereen keuzes maken: welke fondsen wil ik steunen? En voor welk bedrag? Zal ik contant geld toevoegen? Of vul ik de éénmalige machtiging in?

Tijdens het tweede bezoek komt de collectant aan de deur om de gesloten retourenvelop mét invulformulier op te halen. Het geld zit contant in de envelop of er is een éénmalige machtiging ingevuld.

Moedertaal
De collectanten zijn vanaf maandag 27 maart op pad. Zij leggen uit wat de Goede Doelen Week is, bijvoorbeeld met een poster met pictogrammen. De boodschap is: 'We komen voor 18 fondsen, het is fijn als u de hoogte van uw gift daarop kunt aanpassen.'
Ook de huishoudens waar Nederlands niet de moedertaal is, worden geprobeerd te bereiken. Daarom zijn er posters in het Engels, Turks en Pools opgesteld.

Voor meer info kijk op www.goededoelenweekveghel.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant