Christel de Laat, de comédienne die net als De Blauwe Kei 50 jaar is, heeft eerst willekeurig één plaats in Meierijstad gekozen.
Christel de Laat, de comédienne die net als De Blauwe Kei 50 jaar is, heeft eerst willekeurig één plaats in Meierijstad gekozen.

Janus van den Bergstraat in Boerdonk wint Straatprijs

Kunst en cultuur 870 keer gelezen

BOERDONK | Theater De Blauwe Kei heeft op 30 maart, ter ere van de 50ste verjaardag van het theater, voor de zesde keer de Theater Straatprijs uitgereikt. De bewoners de Janus van den Bergstraat in Boerdonk zijn de gelukkige winnaars. Zij mogen binnenkort gratis naar een theatervoorstelling in De Blauwe Kei in Veghel.

Christel de Laat, de comédienne die net als De Blauwe Kei 50 jaar is, heeft eerst willekeurig één plaats in Meierijstad gekozen en vervolgens één straat, de Janus van den Bergstraat in Boerdonk. Alle bewoners van de winnende straat zijn op donderdag 30 maart per post op de hoogte gebracht van hun prijs. Omdat De Blauwe Kei haar 50ste verjaardag viert, mogen 50 bewoners van de winnende straat op vrijdag 19 mei gratis naar de voorstelling Soap the show. Vooraf worden ze feestelijk ontvangen in het Veghelse theater.

Striptease act
Soap is zonder enige twijfel de meest spetterende show die in het theater te zien is. Er staan badkuipen op het podium, er komen onder andere clowns voorbij, er zijn dansen met emmers, zwabbers en handdoeken, een operazanger zingt aria's van Mozart tot The Beatles en een jongleur doet tijdens het jongleren ook een striptease act.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant