Foto: Madeleine Bolle
Foto: Madeleine Bolle

'Nieuwste' Blokker geopend in Veghel

Zakelijk 2.432 keer gelezen

VEGHEL | Blokker vernieuwt zijn winkels in hoog tempo. Wekelijks wordt het winkelpubliek verrast met de Nieuwste Blokker winkels. Op donderdag 20 april april opende een Nieuwste Blokker aan het Stadhuisplein 245 in Veghel. Het nieuws laat zich al ontdekken vanaf de buitenkant: de nieuwe frisse Blokker stijl en -logo, volop ruimte en overzicht.

De nieuwe Blokker winkel maakt een sfeervolle indruk. De winkel heeft de bakens verzet. Naast het vertrouwde Blokker assortiment, met onder andere veel huishoudartikelen, wil Blokker meer zijn: de winkel die van het huis een thuis maakt.

Werelden
De winkelruimte is overzichtelijk ingedeeld in 'werelden' als Eten & Tafelen, Koken & Bakken, Schoonmaak & Huishoud, Opbergen & Organiseren, Wassen & Strijken, Elektrische Apparaten, Baden & Slapen, Inspireren & Verrassen, Spelen & Beleven en Wonen & Sfeermaken. Zo wordt het makkelijker om artikelen te vinden.

Bestaand én nieuw
Blokker timmert hard aan de weg. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt daarover het volgende. "We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden: onze grote keuze in scherp geprijsde, elektrische huishoudelijke apparaten en daarnaast de nodige vernieuwing. Zoals Blokker eigenmerkartikelen, handdoeken en dekbedovertrekken, notebooks, party-artikelen en producten die inspelen op trends en seizoenen." In de nieuwe winkel is ook een online bestelpunt aanwezig. Daar kunnen artikelen direct besteld worden. Die kunnen binnen één dag thuis worden afgeleverd of worden opgehaald in de winkel.

Frisse start
Een ingrijpende verbouwing en de start met een Nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. "Ons team praat al een poosje mee over de 'Nieuwste Blokker' in Nederland. Maar nu kunnen we het onze klanten ook werkelijk laten zien. Het voelt als een frisse start die volop energie geeft. Wie deze dagen bij ons binnenstapt zal dat meteen ervaren", aldus bedrijfsleider Louis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant