Het VerhAal, het literair festival in de regio Veghel en Heeswijk Dinther, is een luchtige wandel-, fiets- en/of vaartocht langs en over de Aa.
Het VerhAal, het literair festival in de regio Veghel en Heeswijk Dinther, is een luchtige wandel-, fiets- en/of vaartocht langs en over de Aa.

Informatiebijeenkomst Het VerhAal

Algemeen 544 keer gelezen

HEESWIJK-DINTHER | De tweede editie van het literaire festival Het VerhAal vindt plaats op zondag 27 augustus. Een gratis toegankelijk evenement langs een traject langs de oevers van de Aa, vanaf de Bibliotheek in Veghel naar de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. De organisatie is een samenwerkingsproject, in handen van de Bernhezer Kunstkring, de Toeristisch Recreatieve Vereniging Bernheze, Kunstkring de Compagnie en de Bibliotheek Veghel/ Bernheze.

Het VerhAal 2017 is een literair evenement vol mooie zinnen in de breedste zin van het woord. Het VerhAal is een luchtige wandel- fiets en/of vaartocht langs en over de Aa. Een ontmoeting voor jong en oud met literatuur, kunst, cultuur en natuur. Op woensdag 3 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur vindt er een bijeenkomst plaats in de Kilsdonkse Molen, Kilsdonkseweg 4-6 in Heeswijk Dinther. Geïnteresseerden, omwonenden, mogelijke vrijwilligers voor de organisatie, deelnemers of andere belangstellenden zijn van harte welkom. Wie langs wil komen op 3 mei mail naar info@hetverhaal.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant