The Feliciano's spelen overal. Op festivals, in zaaltjes, op campings, zelfs in stadstuinen.
The Feliciano's spelen overal. Op festivals, in zaaltjes, op campings, zelfs in stadstuinen.

Extra live optreden in De Afzakkerij

Algemeen 528 keer gelezen

VEGHEL | Op Koningsdag donderdag 27 april om 15.00 uur, is er een extra live optreden in Café De Afzakkerij op CHV Noordkade in Veghel. Speciaal voor deze gelegenheid komen The Feliciano's naar Veghel.

God, liefde, haat, treinen en katoen. Daar gaat het bij The Feliciano's om. En om humor. Een bont gezelschap dat graag onbeschaamd vrolijk en vrijpostig zingt en gitaar, banjo, mandoline, contrabas, mondharp en percussie op een paar vierkante meter samensmelt tot een kleurrijke mix van bluegrass, country, comedy en folk. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom. Een bezoek aan het optreden is die middag uitstekend te combineren met de Vrijmarkt in de Proeffabriek.
The Feliciano's spelen overal. Op festivals, in zaaltjes, op campings en zelfs in stadstuinen. De zes toen nog net geen oudere jongeren ontdekten in 2007 bluegrass, akoestiek, elkaar en vonden een repetitiehok. Het resultaat? Sinds 2008 spelen ze met elkaar akoestisch bluegrass met hier en daar scheuten rock & roll, country en zelfs punk. Ze spelen oude en soms nieuwe Amerikaanse protest-, drugs- moord-, en doodslagsongs, maar ook liefdes- en godvrezende liedjes.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant