Afbeelding

Eerste verrassingsfilm van dit seizoen

Algemeen 390 keer gelezen

VEGHEL | De eerste verrassingsfilm van dit seizoen is op maandag 1 mei te zien in het filmhuis van De Blauwe Kei in Veghel. De film Tonio, naar het gelijknamige boek van A.F.Th. van der Heijden, is een intense film over het rouwproces van twee ouders. Tonio begint om 20.15 uur en is te zien in de Rabobank Theaterzaal.

Op 23 mei 2010 wordt de 21-jarige Tonio van der Heijden door een auto geschept en in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, waar hij overlijdt. Het leven van zijn ouders Adri (A.F.Th. van der Heijden) en Mirjam, die hun zoon op de intensive care zien overlijden, verandert drastisch. Tonio's dood laat een fantoompijn achter. In alles om hen heen en in henzelf worden Adri en Mirjam aan hem herinnerd. Ze rouwen, maar moeten ook proberen te voorkomen dat hun eigen levens in een neerwaartse spiraal van verdriet terechtkomen. Adri reconstrueert het leven van zijn zoon tijdens een radeloze zoektocht naar zin en betekenis.

Kaarten voor Tonio kosten 8 euro (inclusief drankje) en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via (0413) 34 25 55 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant