Afbeelding

UDI'19 kan ook streep door Lars van Geelkerken zetten

Voetbal 515 keer gelezen

UDEN| Bij UDI'19 moet de gifbeker betreffende pittige blessures kennelijk nog verder leeg. Dinsdagavond was het de beurt aan Lars van Geelkerken, de middenvelder werd met een brancard van de training weggedragen. Het probleem zit in de knie maar het is nog te vroeg om te weten wat er precies aan de hand is. Je hoeft echter geen visionair te zijn om te veronderstellen dat ook Van Geelkerken de komende tijd gaat uitvallen. Door alle problemen op fysiek gebied dunt de selectie van trainer Bert Ruijsch steeds verder uit. Hij had dinsdag nog slechts acht spelers om mee te trainen. 

Raoul Oomen ging zaterdag in Cuijk met de brancard van het veld af. De knie is nog steeds erg dik maar ondertussen is wel duidelijk dat er in ieder geval schade aan de kniebanden is opgelopen. Een verdere diagnose moet volgen als het vocht weggetrokken is. Marc Koot scheurde twee weken terug een spier en is dus ook nog de komende weken afwezig. Robin van Cuijk was ook nog geblesseerd terwijl er ook velen half geblesseerd zijn. Zo zijn Rinke Pennings, Randy Hofmeijer, Knud van den Heuvel, Tim Wolf en de twee keepers verre van okselfris. 

Quick'20

Gelukkig zijn Sam Wassenberg en Joep van Geelkerken weer terug van schorsingen maar het is duidelijk dat de puzzel voor de trainer steeds moeilijker wordt. Of eigenlijk eenvoudiger want als je er maar elf hebt hoef je ook niet te kiezen. Zeker is in ieder geval dat de bank zondag voornamelijk uit A-junioren zal bestaan. We bellen even met de coach. We kunnen ons voorstellen dat hij zo langzaam een machteloos gevoel krijgt. Ruijsch: "Leuk is anders maar wat doe je eraan? Ja, machteloosheid is wel een onderdeel van me hoe ik me voel maar tegelijk blijven we enorm strijdbaar om ons te handhaven." De wedstrijd tegen Quick'20 zal zondag in ieder geval gewonnen moeten worden om uit de klauwen van de nacompetitie te blijven. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant