Afbeelding

Veghel viert koude maar droge Koningsdag

Algemeen 1.147 keer gelezen

VEGHEL | De weersvoorspellingen waren niet al te best, maar tot nu toe is Koningsdag in Veghel - op een enkel druppeltje na - droog verlopen. Wel is het koud waardoor het publiek de winterjassen massaal van zolder heeft gehaald en er her en der zelfs dikke sjaals en handschoenen te ontdekken zijn.

Op de markt is het nog vrij rustig, hoewel de terrassen goed vol zitten. "Maar het komt goed. We hebben een mooi muzikaal programma dus de bezoekers komen zeker even een kijkje nemen straks", aldus een van de medewerksters achter een tappunt. Op de markt zijn vandaag achtereenvolgens Still Working, Echo of Industry en Zanger Bas te zien en te horen. Ook op de koningsmarkt in de Oranjewijk (nog tot 17.00 uur) is het buiten nog vrij rustig, maar binnen in D'n Blok vermaken vele kinderen zich opperbest vanachter hun kraampjes, met spelletjes en ook het springkussen buiten wordt drukbezocht.
In de Proeffabriek is het bomvol op de vrijmarkt. Een lange sliert bezoekers slentert langs de vele - vooral door kinderen bevolkte - kraampjes. De vrijmarkt is nog tot 18.00 uur te bezoeken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant