Oldtimertocht.
Oldtimertocht.

Aado Oldtimertocht door Twente

Algemeen 721 keer gelezen

VEGHEL | Voor de leden van Oldtimerfriends Aado vond er op 28, 29 en 30 april een drie-daagse toertocht naar en door Twente plaats. Op vrijdag vertrokken er 34 oldtimers vanaf Autosalon Doornhoek in Zijtaart naar het Twentse Ootmarsum. Een prachtige tocht via landelijke wegen en bosgebieden, gedeeltelijk door Duitsland, naar het hotel in Ootmarsum.

Op zaterdag was er een route uitgezet door Twente, een gebied dat uitnodigt om te genieten van de vele rijkdom die het te bieden heeft. De oldtimerrit ging door bossen met kabbelende beekjes. Onderweg werd er genoten van de uitzichten vanaf de heuvels, de pittoreske dorpjes en bezochten de deelnemers een eeuwenoude watermolen.
Zondag was er een route uitgezet door de prachtige natuur van Twente en de Holterberg, een heuvelachtig gebied dat deel uitmaakt van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. De tocht ging verder over landelijke wegen en door prachtige dorpen naar het clubhuis, Autosalon Doornhoek in Zijtaart.

Oldtimerfriends Aado is een vriendenclub van bezitters van een oldtimer van 25 jaar en ouder en bestaat dit jaar alweer 20 jaar. Elke eerste dinsdag van de maand komt de club bij elkaar voor een gezellige en informele avond in Autosalon Doornhoek in Zijtaart. Aado organiseert ongeveer drie keer per jaar op zondag een toertocht voor de leden. Op 9 juli is er voor de Aado leden een jubileumtocht naar België met een bezoek aan het Abarth Works Museum in Lier. Op zondag 10 september is er (ook voor andere oldtimer liefhebbers) een toertocht door alle dorpen van de Gemeente Meijerijstad. Vertrek vanaf de Markt in Veghel. Meer info via: www.aado.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant