Primeur coverband Off Limits

Algemeen 1.379 keer gelezen

MARIAHEIDE | De nieuwe Boekelse coverband Off Limits, met ex-leden van ¿Qué Pasa? en No Xcuze, beleven een primeur op 12 mei in D'n Brouwer tijdens Mariaheide kermis.

D'n Brouwer heeft de primeur van het eerste optreden van Off Limits in Brabant. Off Limits is een coverband die ontstaan is uit een aantal enthousiaste overgebleven leden van de onlangs gestopte band ¿Qué Pasa? en van de eveneens gestopte Limburgse band No Xcuze. De bandleden hebben elkaar gevonden via het internet.
De talentvolle zanger/gitarist/mondharmonicanist Roel Timmermans en de toetsenvirtuoos Davy Wertz beide uit No Xcuze hebben zich aangesloten bij zangeres Wendy Verbruggen, bassist Job Joosten, gitarist André den Dekker, en drummer Ronny Immers van de band ¿Qué Pasa? De gezamelijke liefde voor het betere rock werk in het algemeen heeft zich ontplooit tot Off Limits.

Off Limits speelt nummers van Live, Editors, AC DC, Van Halen, Kings of Leon, Marillion, The Black Crowes, Blink 182, Green Day, Bon Jovi en vele andere. Voor de kermis in Mariaheide opent de band de doos met het beste wat ooit op rock gebied gemaakt is.

Het allereerste optreden van Off Limits in Brabant. De entree is gratis. Meer info op www.offlimits.nu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant