Foto: Facebook Mariaheide Kermis.
Foto: Facebook Mariaheide Kermis.

Mariaheide trapt traditiegetrouw feestelijk het kermisseizoen af

Algemeen 588 keer gelezen

MARIAHEIDE | Het kermisseizoen in Veghel gaat weer bijna van start. Traditiegetrouw wordt deze afgetrapt in Mariaheide en dat is dit jaar niet anders. Van vrijdag 12 mei tot en met maandag 15 mei 2017 staat de kermis aan het Dobbelsteenplein. Met de komst van leuke kermisattracties en een vol kermisprogramma bij Café D'n Brouwer belooft de kermis in Mariaheide ook dit jaar weer een gezellig evenement te worden.

De kermis in Mariaheide start vrijdag 12 mei om 19.00 uur. Op diezelfde avond kan men vanaf 21.00 uur bij Café D'n Brouwer genieten van de rock coverband Off Limits, bestaande uit Brabantse en Limburgse topmuzikanten. REPOP betreedt zaterdagavond om 21.00 uur het podium. Van pop, rock tot funk: deze 10-koppige jonge coverband met blazers zet ieder feest op z'n kop. Zondag 14 mei is het natuurlijk Moederdag; een mooie gelegenheid om een bezoekje te brengen aan de kermis met de familie. s 'Avonds opent de pop/rock band Solid Sound uit Zijtaart vanaf 20.00 uur de avond muzikaal. Daarnaast vindt het jaarlijkse Matinee op maandagmiddag om 14.00 uur plaats. De entree is alle dagen gratis.

De kermisloterij is ook weer terug. Op maandagavond om 18.30 uur worden de prijzen getrokken. Deze prijzen worden aangeboden door de Ondernemers Vereniging Mariaheide. Tegelijk wordt ook de winnaar bekend gemaakt van de ontwerpwedstrijd van de kermisattractie.

Blijf op de hoogte
Houdt www.mariaheidekermis.nl in de gaten en like de Facebookpagina van Mariaheide kermis en ben als eerste op de hoogte van het laatste (kermis)nieuws.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant