Win een helikoptervlucht zodat je de pinksterfeesten en de kermis van boven kunt zien.
Win een helikoptervlucht zodat je de pinksterfeesten en de kermis van boven kunt zien.
winactie

Pinksterfeesten Nistelrode brengt publiek in hogere sferen

Algemeen 591 keer gelezen

NISTELRODE | De 43ste editie van Pinksterfeesten Nistelrode heeft als thema 'Grenzeloos Verbindend'. Naast de jaarlijkse grote kermis, braderie met meer dan 100 kramen, straattheater, optredens, het 'Van Tilburg Kinderparadijs' en het 'Nostalgische Geurts Mengvoeders pad' is er ook veel vernieuwing.

Zo is er dit jaar het 'Ondernemersplein' voor Nisseroise ondernemers, een grote kermisexpositie, het 'Chillplein' en de langste en hoogste 'M2E Outdoor Tokkelbaan' in de regio zal het grenzeloos avontuurlijk worden. Zet 3, 4 en 5 juni vast in je agenda! Een groot speel-, beleef en avonturenparadijs met gratis entree voor alle activiteiten die de organisatie van Pinksterfeesten Nistelrode georganiseerd heeft.

Winactie
Win twee kaartjes voor een heuse helikoptervlucht! Prince Helicopters uit Zierikzee organiseert helikoptervluchten tijdens de Pinksterfeesten die al vanaf € 35,- te reserveren zijn. Ga mee de lucht in en geniet 10 kilometer van de Pinksterfeesten en omgeving op grote hoogte! Lezersactie: Mail voor 25 mei naar pr@pinksterfeestennistelrode.nl met wie jij de vlucht wil beleven en waarom. Dan maak je kans op twee kaartjes tijdens Pinksterfeesten Nistelrode. Wie neem jij mee? Kijk op www.pinksterfeestennistelrode.nl voor alle actuele winacties, artiesten en activiteiten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant