Restaurant DIS op de Noordkade.
Restaurant DIS op de Noordkade.

Borrelen in Ibizastijl bij restaurant DIS op de Noordkade

Algemeen 2.845 keer gelezen

VEGHEL | Restaurant DIS op de Noordkade gaat DIS is Ibiza introduceren. Dat is borrelen in een ibizasfeer, gratis hapjes en een dj die zorgt voor goede muziek op de achtergrond.

Teun Horck, kok bij DIS, vertelt over het concept dat iedere zaterdag bij het restaurant plaats vindt, komende zaterdag 20 mei is de eerste editie. 'Het is een avondje borrelen met loungemuziek die je ook op Ibiza zou kunnen horen.''

Amusehapjes
De doelgroep van DIS is Ibiza zijn dertig plussers. ''Er is niet zoveel voor mensen boven de dertig die willen bijkletsen en later op de avond misschien nog wat willen dansen.'' De avond start met een diner, vervolgens kan er geborreld worden en draait de dj loungemuziek. Er worden gratis amusehapjes uitgedeeld en in het midden staat een tafel met tapenade en spreads. Op deze manier kun je lekker bijkletsen met een hapje, maar kun je elkaar nog wel gewoon verstaan.''

Gin of Sangria
De ene week zal in het thema staan van bijvoorbeeld Gin Tonic en een andere week is dat sangria. ''Zie het als een gezellige kroeg waar je met mensen aan de praat raakt'', vertelt Teun. De muziek bouwt op en er kan later op de avond gedanst worden. Iedere zaterdag is het DIS is Ibiza bij restaurant DIS op de Noordkade.

Praktische informatie
Je vindt DIS aan de Ncb-Laan 52H op de Noordkade in Veghel. De Ibizanight start om 21.00 uur en duurt tot 01.00. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van DIS.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant