Afbeelding

Overname van Vanderlande is nu officieel afgerond

Algemeen 861 keer gelezen

VEGHEL | De overname van Vanderlande, wereldmarktleider in efficiënte logistieke procesautomatisering op luchthavens en voor pakketdiensten, en een toonaangevende leverancier voor distributiecentra, door Toyota Industries Corporation (TICO) is afgerond. Na de aankondiging hiervan in maart is Vanderlande vanaf vrijdag officieel onderdeel van TICO.

De overname representeert TICO's strategische ambities in de geautomatiseerde material handling markt en versterkt dan ook haar wereldwijde positie als marktleider voor totaaloplossingen binnen deze sector. Vanderlande behoudt haar naam en identiteit en zal blijven opereren als onafhankelijke entiteit vanaf dezelfde wereldwijde locaties.

Alle continenten
Vanderlande is opgericht in 1949 en telt meer dan 4.700 werknemers op diverse locaties op alle continenten. Met een stijgende omzet van meer dan een miljard euro heeft de onderneming in de afgelopen zes decennia wereldwijd een reputatie opgebouwd als zeer betrouwbare partner voor efficiënte logistieke procesautomatisering.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant