Afbeelding

Rock Am Ringoven vlekkeloos verlopen

Algemeen 463 keer gelezen

MARIAHEIDE | De vijfde editie van Rock Am Ringoven is zaterdag vlekkeloos verlopen. De 823 bezoekers beleefden een heerlijke festivaldag met elkaar en met de toppers op het podium als Teen Spirit, Dilana Smith.

Geen druppel regen viel te veel en geen druppel bier werd verspild. De slotact The All Star Wedding band liet het regenen met hun gigantische voorraad aan confettikanonnen. Enkele vrijgezellen beleefden een heerlijke laatste avond voor ze gingen trouwen.

In de tent was het Barracuda dat voor intimiteit zorgde terwijl RAW met metal het publiek vermaakte.  Maar oordopjes waren niet nodig, want altijd was er wel een gezellig rustig hoekje of een lekker plekje in de zon die volop scheen. Rock Am Ringoven beleefde een top editie en de ambitie voor de komende jaren is dan ook dit succes vasthouden.

Zondagochtend togen de buurtbewoners van de Ringoven weer met hark en aanhanger naar het terrein om alles weer op te ruimen. Speciaal voor de confetti was er deze keer een stofzuiger meegenomen.

De foto's zijn gemaakt door Jerry Immers. Kijk voor meer informatie en foto's op www.rockamringoven.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant