Iris van Nuland was een finalist van Superkids.
Iris van Nuland was een finalist van Superkids.

Brabants Telemann Festival, voor en door Superkids met Iris

Algemeen 264 keer gelezen

VEGHEL | Docenten van de muziekschool van Phoenix Cultuur organiseren van 22 tot en met 24 juni een bijzonder muziekproject: het Brabants Telemann Festival. Dit jaar is het 250 jaar geleden dat de componist Georg Philipp Telemann is overleden. In zijn tijd, de Barok, was Telemann een nog beroemdere componist dan JS Bach. Hij heeft meer dan 3000 werken gecomponeerd en stond bekend om zijn originele bezettingen.

Het festival omvat masterclasses, workshops en concerten op verschillende locaties: Kasteel Heeswijk, CHV Noordkade Veghel en de Servatiuskerk en 't Spectrum in Schijndel.
Op donderdag 22 juni presenteert Phoenix Cultuur om 19.00 uur een Telemann Festival Openingsconcert, met jonge talenten van haar muziekschool en Jong Talent Koninklijk Conservatorium Den Haag (JKC). Daarnaast zal er een gastoptreden plaatsvinden van Iris van Nuland. Iris van Nuland was een finalist van Superkids, een programma dat werd uitgezonden op RTL 4 waarin kinderen hun talenten lieten zien aan Nederland.
De entree voor het openingsconcert is gratis. Voor het verdere programma en meer info over tickets kan met terecht op www.phoenixcultuur.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant