Afbeelding

Keldonk Kermis weer een geslaagd evenement

Algemeen 589 keer gelezen

VEGHEL | Voor de tweede keer in 'nieuwe stijl' is afgelopen maandag Keldonk Kermis 2017 succesvol afgerond. Jong en oud hebben weer een lang weekend, met alle dagen schitterend weer, van alle attracties op 't Plein en activiteiten in de tent kunnen genieten.

De kermis ging vrijdag om 19.00 uur van start. Dit jaar met een kleine verandering, want voor het eerst stond er een spin. Voor de kleinere onder ons stond er een zweef- en draaimolen. Verder kon er nog worden gegokt, gesnoept en ballen gegooid.
In de tent barstte vanaf 20.30 het feest los met dj-team the Quackerzz & Critical Mass. Het optreden werd goed ontvangen door de Keldonkse jeugd en vele voetjes gingen van de vloer.

Zaterdag
Op zaterdagmiddag vond het darttoernooi plaats. Op acht banen werd er door de mannen gestreden om de fel begeerde wisselbeker. Buiten op het terras voor de tent genoten de dames van een lekker drankje en de kinderen vermaakten zich op de kermis. De finale werd uiteindelijk gewonnen door Mark vd Berg. Coverband De Bandits was verantwoordelijk voor het avondprogramma. 

Zondag
Vroeg in de ochtend werden de eerste kramen alweer opgesteld en gevuld. Voor de tweede keer vond de jaarmarkt plaats tijdens het kermis weekend. In de ongeveer twintig kramen werd weer van alles verhandeld. Op het terras bij de tent werd er genoten van muziek van Bende Bè de Banden een lekker drankje.
Om half 3 stroomde de straat vol met loopfietsjes, traptractors en stoere skelters. Kinderen tot en met groep 8 gingen onderling de strijd aan op het speciaal uitgezette parcours.
Na de prijsuitreiking was het tijd voor vertier op de kermis. Dj Jens draaide muziek voor de allerkleinsten. Hij werd opgevolgd door Jojo de zingende dj.

Maandag
Maandag werd de kermis afgesloten met een laatste ritje in de calypso, de draaimolen of zweefmolen. Veel kinderen waren naar de kermis gekomen om hun eigen wedstrijdkaartje aan een ballon te knopen voor de ballonnenwedstrijd. Vrijdag 25 augustus volgt de uitslag. De coverband Solid Sound uit Zijtaart vermaakte het publiek tijdens de laatste avond. 

Dank
Keldonk Kermis 2017 kan weer als een geslaagd evenement beschouwd worden. Een evenement waar voor elke leeftijdsgroep van de Keldonkse bevolking wel iets te doen is geweest. De organisatie dankt alle sponsoren en de vrijwilligers die er hun energie in hebben gestopt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant