Afbeelding

Wie wordt het nieuwe 'gezicht' van De Blauwe Kei Junior?

Kunst en cultuur 682 keer gelezen

VEGHEL | Voor De Blauwe Kei Juniorfolder zoekt Theater De Blauwe Kei ieder jaar een covermodel. Uit alle aanmeldingen voor de editie van seizoen 2017-2018 zijn drie kinderen gekozen die kans maken om het covermodel te worden. De genomineerde kinderen zijn: Renske van de Ven, Jidde Smits en Ive Bergervoet. Begin juli kiest de jury de winnaar of winnares. De winnaar wint een fotoshoot en vrijkaartjes voor een kindervoorstelling én komt op de voorpagina van De Blauwe Kei Juniorfolder 2017-2018 te staan. Stadskrant Veghel stelt de genomineerden graag voor.

De eerste genomineerde is Renske van de Ven uit Berlicum. Renske is vijf jaar en gaat na de zomer naar groep 3 van 't Mozaïek in Heeswijk. "Daar heeft ze ontzettend veel zin in", aldus moeder Aranca. Renske is ook heel sportief. "Ze heeft haar zwemdiploma A nét op zak, gaat nu voor haar B-diploma en wil na de zomer gaan turnen." Ook zingen en dansen zijn favoriete bezigheden van deze vijfjarige meid. "Ze is fan van K3 en is ook naar het afscheidsconcert geweest waar de oude én nieuwe K3 waren. K6 noemde Renske het toen." Maar waarom moet Renske covermodel worden? "Ze is een ware ster in haar verkleedkleren en wil graag de koningin spelen, dat kan dus prima op een cover", legt Aranca uit. "Ze is een haaibaai met een klein hartje en een rap mondje, maar ze tovert wel bij velen een glimlach op het gezicht."

De Blauwe Kei Juniorfolder is een uitgave van Theater De Blauwe Kei die ieder jaar na de zomervakantie uitkomt. In de folder staan alle jeugdvoorstellingen én is te lezen hoe kinderen gratis lid kunnen worden van De Blauwe Kei Juniorclub. Ben je aangemeld voor De Blauwe Kei Junior, dan word je op de hoogte gehouden van alle jeugdvoorstellingen en ontvang je het hele jaar door interessante nieuwtjes, acties, spelletjes, kleurplaten en prijzen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant