Afbeelding

'Toekomst winkelcentrum de Bunders ziet er weer zonnig uit'

Algemeen 3.278 keer gelezen

VEGHEL | De winkeliers van winkelcentrum De Bunders houden op zaterdag 24 juni een speciale zomermarkt. De winkeliers en een aantal marktondernemers laten tussen 10.00 uur en 16.00 uur hun gezicht zien.

Alle winkels zijn open, maar de winkeliers presenteren zich ook op de zomermarkt met allerlei producten, acties en aanbiedingen. Het hele plein van het winkelcentrum komt vol te staan met marktkramen. Ook is er een terras, muziek, een levende uilenshow, springkussens en de markt wordt aangekleed met verschillende bloemdecoraties. De Jumbo deelt donuts uit.

Subway
"Na een lange mindere periode hebben alle leegstaande panden weer nieuwe invulling gekregen. Achtereenvolgens heeft de Knutselhut door groei en ruimtegebrek het buurpand erbij gevoegd, is de succesvolle Turkse Supermarkt na overname als Bunders Market doorgegaan, heeft Petplus zijn dierenspeciaalzaak heropend op de nieuwe locatie", zo laat Guido Knuvers van Knuvers Schoen & Voetcentrum weten. Begin september opent bovendien een gloednieuwe Subway haar deuren in een pand tegenover de Jumbo. Guido: "Dit komt allemaal tot stand door nieuwe individueel gepassioneerde ondernemers. De winkeliers vonden dit een mooie gelegenheid om weer eens uit te pakken met een gezellige dag voor al hun klanten. De toekomst voor winkelcentrum de Bunders ziet er weer zonnig uit."

De speciale zomermarkt is op zaterdag 24 juni van 10.00 uur tot 16.00 uur in winkelcentrum De Bunders.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant