Afbeelding

Van Berlo Bedrijfsvloeren zet zaterdag de deuren wijd open

Zakelijk 2.433 keer gelezen

VEGHEL | Van Berlo Bedrijfsvloeren is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van betonnen bedrijfsvloeren en hoogwaardige betonconstructies, zoals funderingspalen en systeemfunderingen. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in 1979 uitgegroeid tot marktleider in Nederland en België. Benieuwd wat er achter de schermen gebeurt? Of interesse om het team te versterken? Kom dan naar de open dag op zaterdag 24 juni.

De betonvloeren van Van Berlo Bedrijfsvloeren vind je voornamelijk in de grote magazijnen en distributiecentra, zoals bij Bol.com, K+N, Ikea, Lidl, DHL, Wehkamp en Sligro. Maar ook de beroemde ijsbaan van het Thialfstadion in Heerenveen ligt op een Van Berlo-vloer. Wie op 24 juni de open dag bezoekt, ontdekt hoe deze vloeren tot stand komen. Er zijn diverse demonstraties te zien. Ook aan hele jonge gasten is gedacht; zij kunnen hun handafdruk in beton zetten of deelnemen aan andere kinderactiviteiten.

Nieuwe collega's gezocht
Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in een succesvol en dynamisch familiebedrijf? Dan is de open dag een perfect moment om een kijkje achter de schermen te nemen. Van Berlo heeft een aantal vacatures openstaan: van betonstorter tot maatvoerder, van fieldengineer tot constructeur. Van Berlo Bedrijfsvloeren is een sterk groeiend en gezond bedrijf, met volop carrièremogelijkheden.

De Open Dag van Van Berlo Bedrijfsvloeren is op zaterdag 24 juni. Iedereen is welkom van 10.00 uur tot 18.00 uur aan de Doornhoek 3715 in Veghel. Toegang is gratis en aanmelden kan eenvoudig via de website www.vanberlo.comDaar vind je ook meer informatie over de vacatures.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant