Spanning op finaledag jeugdclubkampioenschappen De Krekel

Sport 160 keer gelezen

MARIAHEIDE | Volle tribunes en spannende wedstrijden. De finaledag van de Jeugdclubkampioensschappen op tennispark De Krekel zijn goed verlopen. Er werden zondag finales gespeeld in verschillende categorieën: Rood, Oranje, Groen en Geel.

Bij Rood ging de eindoverwinning naar Nick Post. Hij was iedereen de baas en nam de wisselbeker in ontvangst. Alle rood kinderen een mooie medaille van de jeugdcommissie.

In de categorie Oranje stonden broer en zus in de finale: Sara en Joost van de Kerkhof. Deze finale werd gewonnen door Sara met een stand van 4-1.

Ook in de categorie Groen was de familie Van de Kerkhof vertegenwoordigd. Dit keer nam Emma van de Kerkhof het op tegen Sem de Roij. In deze bloedstollende finale trok Sem aan het langste eind met een stand van: 2-4 5-4 en 9-7.

In de categorie Geel tot en met 14 ging de finale tussen Mark Donders en Tristan Tunnissen. In deze marathonpartij van bijna 3 uur won Mark met 7-6 7-6. De laatste finale was die van Geel tot en met 17 jaar. Daarin stonden Remco Tünnissen en Mathieu van Asperen. Het was een hele rare, maar vooral spannende wedstrijd die alle kanten op ging. Mathieu ging er met de overwinning vandoor met een stand van: 0-6 6-2 6-3.

Na alle finales was het tijd voor price shooting. Alle kinderen mochten proberen de bal in de hoepel te slaan en in de hoepels lagen leuke prijsjes.