Afbeelding

Theater De Blauwe Kei heeft 'Uitwedstrijden' georganiseerd

Kunst en cultuur 392 keer gelezen

VEGHEL | De bouw van de nieuwe Theaterzaal van Theater De Blauwe Kei op de CHV Noordkade in Veghel is in volle gang. Vanaf oktober start het Veghelse theater met voorstellingen in de kleine zalen, maar de grote zaal opent pas in januari 2018. Dit betekent dat er tot die tijd geen grote zaal voorstellingen zijn. Hiervoor heeft De Blauwe Kei een oplossing bedacht: de Uitwedstrijden.

In de eerste helft van seizoen 2017-2018 worden er vier Uitwedstrijden georganiseerd. Met een bus gaan de bezoekers van de Uitwedstrijden naar een voorstelling in de grote zaal van een ander theater. De voorstellingen die bezocht worden zijn; Vamos! in Theater Markant in Uden (vrijdag 6 oktober), Terror in Theater De Leest in Waalwijk (donderdag 12 oktober), Paul van Vliet in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag (zondag 26 november) en Ellen ten Damme in Theater De Schalm in Veldhoven (vrijdag 15 december).
Gasten betalen enkel de prijs van het toegangskaartje. De busreis en het pauzedrankje zijn voor rekening van De Blauwe Kei. In totaal kunnen er per uitwedstrijd vijftig personen mee.

Gereserveerd
Er wordt al veel gereserveerd voor de Uitwedstrijden. Paul van Vliet en Ellen ten Damme zijn uitverkocht, maar er zijn nog kaarten voor de andere Uitwedstrijden. Kijk voor alle informatie over deze en andere voorstellingen op www.blauwekei.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant