Wandelmaatjes gezocht voor wekelijkse wandeling

Algemeen 386 keer gelezen

VEGHEL | De open middag bij Natuurtuin 't Bundertje heeft op donderdag 29 juni een feestelijk karakter. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur serveren vrijwilligers voor alle bezoekers heerlijke hapjes en kruidenthee met ingrediënten uit de kruidentuin.

Al jaren wandelen vrijwilligers van natuurvereniging IVN Veghel met cliënten van de Donk, een dagopvang van Brabantzorg bij de Watersteeg. De natuurtuin is een mooie loopafstand van de Watersteeg voor deze groepen en daaruit groeide de open donderdagmiddag bij de Natuurtuin. Vrijwilligers van de natuurtuin zetten stoelen klaar buiten en schenken koffie en thee. Andere wandelgroepen van de Watersteeg ontdekten de natuurtuin als mooie groene bestemming in de wijk.

Intussen is het een echte open middag voor wandelaars uit de wijk, grootouders die langskomen met de kleintjes of als pauzeplek voor een fietstocht. Groepen van de kinderdagverblijven in de omgeving komen met mooi weer even naar de dieren kijken.

Wandelgroepen
Deelnemers van de Watersteeg en de Donk genieten van de wekelijkse wandeling naar de Natuurtuin en de stralende blikken zijn voor de wandelmaatjes een beloning. Ontvang bezoekers als vrijwilliger bij de natuurtuin of wandel mee met een van de wandelgroepen. Eén of twee keer in de maand meedoen op donderdagmiddag is al voldoende en wordt op prijs gesteld.

Aanmelden
Kom op donderdag 29 juni tussen 14.00 uur en 16.00 uur kennismaken bij Natuurtuin 't Bundertje, Patrijsdonk 53a op de Bunders in Veghel. Geniet mee van de lekkere hapjes en de gezelligheid.
Aanmelden of informatie opvragen over het vrijwilligerswerk kan bij een van de organisaties. Bezoekers ontvangen bij natuurtuin@hetnet.nl; wandelgroep Donk begeleiden met het IVN bij secretaris@ivn-veghel.nl / DonkDagbehandeling@brabantzorg.eu; wandelgroepen van de Watersteeg bij welzijnwatersteeg@brabantzorg.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant