Cati toont zondag haar vaardigheid in het snijden van ham.
Cati toont zondag haar vaardigheid in het snijden van ham.

Shop-in-shop Ibérico delicatessen van Cati Gómez bij Wine2Proof

Algemeen 587 keer gelezen

VEGHEL | Om mensen nog beter te kunnen voorzien van advies over snijden, bewaren en combineren van de ham met bijpassende wijnen opent Wine2Proof in de Veghelse Proeffabriek op zondag 25 juni een shop-in-shop van Cati Gómez. In deze shop zijn de speciaal geselecteerde delicatessen zoals chorizo, salchichón, hampakketjes en hampoten te koop. Evenals snijtoebehoren, zoals hamhouders en speciale messensets.

"In onze wijnproeverijen en tijdens events in De Proeffabriek werken we als wijnwinkel al bijna twee jaar samen met Cati Gómez. Cati is ambassadrice van Spaanse ham in Nederland. Samen staan we regelmatig met wijnmakers en importeurs op landelijke wijnbeurzen en overzichtsproeverijen", laat Marja van den Eijnden van Wine2Proof weten. Ze is trots op de samenwerking .

Aanstaande zondag 25 juni tijdens de BBQ-Markt in De Proeffabriek is er een officiële opening van de shop-in-shop. Cati toont dan haar vaardigheid in het snijden van ham voor de winkel in de Proeffabriek.
Voor liefhebbers van wijn: van 14.00 uur tot 16.00 uur is er een twee uur durende proeverij in het proeflokaal van Wine2Proof met als thema Spaanse (barbecue)wijnen en bijpassende tapas. Opgeven kan via: info@wine2proof.nl of 0413-782134. De proeverij kost 20 euro per persoon.

Op zondag 25 juni staat De Proeffabriek in Veghel tussen 12.00 uur en 17.00 uur in het teken van barbecue.. Alle 'bewoners' hebben iets speciaals georganiseerd om zich op een bijzondere manier te presenteren.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant