Afbeelding

Beurs van 'De Verzamelaar' met tentoonstelling over Vierdaagse

Algemeen 640 keer gelezen

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van 'De Verzamelaar' houdt op zondag 25 juni een ruilbeurs voor allerlei verzamelingen in gemeenschapshuis De Brink in Eerde. Deze keer houdt Jan Hendriks uit Elst een tentoonstelling met zijn verzameling over de Vierdaagse van Nijmegen.

Al 38 keer liep Jan Hendriks de Vierdaagse van Nijmegen. Toch heeft hij niet al die jaren alles verzameld over de Vierdaagse. Hij is pas begonnen met verzamelen toen hij in 2003 in het ziekenhuis lag en van een vriend een tegeltje kreeg met daarop de Elster Toren. Op de achterkant stond een bemoedigende tekst geschreven en de afspraak weer samen te gaan trainen voor de volgende Vierdaagse. Toen hij beter was besloot Jan om alle tegeltjes van de Vierdaagse te gaan verzamelen. Inmiddels heeft hij een imposante verzameling opgebouwd met zeer uiteenlopende dingen van de Vierdaagse. Hij heeft asbakken, bierglazen, buttons, flesopeners, keycords, lepeltjes, lucifermerken, medailles, mokken, speelkaarten, stickers, vingerhoedjes, wijnflessen en nog veel meer.
Meer info op: www.verzamelbeurseerde.nl.

Gratis
De ruilbeurs wordt gehouden op zondag 25 juni van 09.00 uur tot 12.00 uur in De Brink aan het Sint Antoniusplein 7 in Eerde. Tijdens deze verzamelbeurs is er van alles te ruilen van supermarktacties zoals de ruimtevaart kaartjes van AH, Smurfen van Plus, of K3 kaartjes van Emté tot ansichtkaarten, lucifermerken, markclips, munten, bidprentjes, jokers, pins, postzegels, speelkaarten, pennen, sigarenbanden, suikerzakjes, sleutelhangers, stripboeken, speldjes, theezakjes en winkelwagenmunten. De entree van de verzamelbeurs is 1.50 euro voor volwassenen, kinderen mogen gratis naar binnen.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant