Afbeelding

Alt-Rock van Four Scratch voor breed publiek

Algemeen 512 keer gelezen

VEGHEL | De mannen van Four Scratch staat op zondag 25 juni om 15.00 uur op het podium van De Afzakkerij op de CHV Noordkade in Vehel. Vier enthousiaste kerels met een passie voor muziek die eigen nummers in het Alt-Rock genre spelen.

Four Scratch is een mix wat betreft karakter, stijl en muziek. Hoe dat klinkt? Kom gewoon even luisteren. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage is welkom.
Four Scratch wil het liefst een zo breed mogelijk publiek aanspreken met de energievolle nummers, gevoelige intermezzo's en muzikale hoogstandjes. Zo nu en dan springt er een performance bovenuit. Het plezier in het spelen van deze buitenbeentjes zal bezoekers positief verrassen. Niet alleen zang, snaren en drums krijgen de ruimte op het podium bij Four Scratch, maar ook 'rap' en wat vreemdsoortige instrumenten. Misschien is er zelfs gelegenheid voor wat danspasjes.

Four Scratch bestaat uit: Tijn van Geel (zang, gitarist en bassist), Dries van Geel (gitarist, zang en bassist), Julius Smit (drummer en zang) en Willem Korsten (toetsenist).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant