Afbeelding

Michiel van Vliet neemt afscheid

Algemeen 607 keer gelezen

VEGHEL | Na een samenwerking van elf jaar gaat Michiel van Vliet, dirigent van het opstaporkest en het groot orkest van Muziekvereniging Frisselstein uit Veghel, een nieuwe uitdaging aan. Dit afscheid laat de muziekvereniging natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Op maandag 3 juli vindt er een openbare concertrepetitie plaats in de Podiumzaal op de Noordkade.

Tijdens een avondvullend programma spelen de orkesten de favoriete nummers van Michiel, zoals deze tijdens de afgelopen 11 jaar ontstaan zijn, nog een keer onder zijn leiding. Tevens zal Michiel zelf een stuk op de Marimba spelen.

Finale
Met een spetterende finale van één groot orkest met een dj wordt een lang gekoesterde wens van Michiel om met deze orkesten in samenwerking met een dj op te treden werkelijkheid.
Muziekvereniging Frisselstein nodigt iedereen van harte uit voor deze openbare concertrepetitie. Maandag 3 juli van 19.00 uur tot 22.00 uur is het de moeite waard om binnen te lopen bij deze repetitie.
De procedure voor de opvolging van Michiel van Vliet is in volle gang en de vereniging verwacht met ingang van half september 2017 de nieuwe dirigent te kunnen introduceren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant