Afbeelding

Bijzondere deelnemers aan de FamilyColorBuffelrun

Algemeen 459 keer gelezen

BOERDONK | Met hersenletsel deelnemen aan de Buffelrun 2017? De organisatie van de Buffelrun maakt het eind augustus mogelijk voor een 25-tal deelnemers. Iets wat ze nooit hadden verwacht of durven hopen als NAH-patiënt.

Het idee ontstond spontaan doordat Jasmijn een bord van de FamilyColorBuffelrun zag staan langs de weg. Zo ging het balletje rollen. Jasmijn maakte Lise (haar NAH begeleidingstherapeut) enthousiast en zij nam contact op met de organisatie. Gekeken werd naar de mogelijheden en die waren al snel gevonden. Op het parcours van de FamilyColorBuffelrun, maar met een aangepast programma, zullen op zaterdag 26 augustus een 25-tal deelnemers onder begeleiding deel gaan nemen.

Samenwerking
Bijzonder ook omdat de drempel om te gaan sporten voor deze mensen vaak enorm hoog is omdat ze niet tegen de vele prikkels kunnen. De organisatie van het succesvolle Boerdonkse evenement is super blij dat ze deze samenwerking met LifeStyleCenter Laarbeek zijn gestart om deze NAH-patiënten een platform te kunnen geven om hun grenzen te verleggen.
Wellicht is dit een stimulans voor andere NAH-ers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant