Schatgraven bij Wijkcentrum De Lapvoet

Algemeen 558 keer gelezen

VEGHEL | Schatgraven is een kindervakantieweek van vier middagen op maandag 24 juli tot en met donderdag 27 juli. Het is voor kinderen die na de zomer naar groep 3 tot en met groep 8 gaan. Tieners die na de zomervakantie naar de brugklas gaan (of al op de middelbare school zitten, of daar al van af zijn) mogen komen helpen als medewerker. De kinderen mogen zelf groepjes vormen waarmee zij de middagen doorbrengen. Elk groepje heeft twee vaste begeleiders. Zij trekken de hele week op met de kinderen.

Om 12.30 uur wordt het programma gestart met het zingen van vrolijke liedjes. De kinderen mogen mee zingen, klappen en dansen.
Daarna volgt het toneelstuk waarin het thema is verwerkt. Na het toneelstuk gaan de kinderen naar hun zelf gekozen groepjes. Dan staan sport en spel, creativiteit en workshops en een vossenjacht op het programma. Bij mooi weer worden er ook waterspelen gehouden, bij slecht weer is er een binnenprogramma. Om 17.00 uur gaan de kinderen weer naar huis. 
Op donderdag blijven de kinderen eten. Ouders zijn om 18.45 uur van harte welkom om te komen kijken wat de kinderen deze dagen gedaan en gemaakt hebben. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant