Afbeelding

Veghel Wandelt legt wandelaars in de watten

Algemeen 800 keer gelezen

VEGHEL | De Vierdaagse van Nijmegen zit er weer op. Veghel Wandelt kan terug kijken op een geslaagd evenement met verzorgingsposten in Bemmel, Beuningen, Groesbeek en Malden. De vier posten lagen elke dag op circa tien kilometer voor de finish, waar de wandelaars uit Veghel in de watten werden gelegd door een enthousiast team van vrijwilligers.

De eerste dag in Bemmel was voor de wandelaars wat onwennig, omdat de organisatie na 100 jaar de route had omgedraaid en de wandelaars dus een verzorgingspost hadden op een andere plaats.
Dag twee was met temperaturen rond de 31 graden vooral afzien. De wandelaars werden in Beuningen ontvangen met koffie, thee, bouillon, flesjes drinken en iets lekkers.  Aansluitend gingen ze met de opgedane energie en met volle moed op weg naar de finish.
De derde dag stond de stand in Groesbeek. Er  waren verschillende wandelaars wat later gestart, omdat het 's morgens behoorlijk regende. Gelukkig was de regen van korte duur. Tegen de middag kwamen de eerste wandelaars van Veghel Wandelt alweer vrolijk gestemd bij de verzorgingspost aan.
De vierde dag in Malden stond in het teken van feest. De wandelaars werden de verzorgingspost binnen gespeeld door het Street Parade Orkest uit Veghel.  Er werd gedanst, gelachen en natuurlijk vertrokken de wandelaars met een boeket gladiolen richting de finish.

Meer info op: www.Veghelwandelt.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant