Openveldfeest Erp

Algemeen 508 keer gelezen

ERP | De zeven editie van het Openveldfeest in Erp is op zaterdagavond 16 en zondagmiddag 17 september. De organisatie van het Erpse dorpsfeest met spel, kunst, cultuur en muziek is in handen van Jeugd en Jongerencentrum JJC en Jong Nederland.

Les Garçons de l'Ariège nemen de bezoekers op zaterdagavond mee op een muzikale reis door de tijd, Van Ritchie Valens naar The Rolling Stones en vanuit daar weer door naar Bløf. Otto and the Wankers spelen nummers van de jaren 60 tot en met de hits van nu en uiteraard ontbreken enkele Nederlandse pareltjes niet.
Het programma duurt van 20.30 uur tot 00.00 uur.

Op zondagmiddag van 14.00 uur tot 18.00 uur is Jong Nederland aanwezig met klimwand, kratjes stapelen, springkussen, minioren tent en een chillterras.
Bluezy and Friends zorgt voor een relaxte ambiance met blues en brabantstalige folk.
Er is een kunstgalerij met twaalf amateur kunstenaars, schilderijen, beelden, fascinators, pentekeningen, sieraden, beschilderde shawls, fotografie, keramiek en boeken.
De Heemkundekring is er met oud-Hollandse spelen.
Dancaholics, twee dj's, staan trappelend van ongeduld klaar om het veld te overspoelen met hun beats.
Het Openveldfeest, op de De Bolle Akker aan de Heesakker, is een dag voor kinderen, ouders en grootouders. Bezoekers kunnen terecht in het café bij de kunstgalerij, op het terras, de speelweide, voor het podium of rond het kampvuur. Meer informatie op www.jjc-erp.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant