Afbeelding

'De aankleding wordt nog carnavalesker'

Carnaval 1.209 keer gelezen

VEGHEL | Björn van Berlo, Nick van Horen en Wendy Dix zijn alle drie al elf jaar actief bij de commissie die de Hofzittingen organiseert. Nick en Björn begonnen destijds als vrijwilliger achter de volgspots. Wendy doet tijdens de shows belangrijk backstagewerk, waaronder de artiestenbegeleiding. "We hebben echt een super leuk team", vertelt Björn.

De organisatie achter de Hofzittingen krijgt veel vrijheid van de Kuussegatters. "De vrije hand die we krijgen, werkt motiverend. Het is geweldig om je eigen ideeën te mogen uitvoeren." Ook dit jaar kan het Veghelse carnavalspubliek wat veranderingen verwachten. "De aankleding wordt nog carnavalesker. Aan de opbouw van het podium gaan we niet teveel sleutelen. De reactie van afgelopen jaar (het podium stond toen voor het eerst in de breedte en niet in de lengte van de Koekbouw red.) waren zeer goed."

Dansscholen
Björn kijkt ook uit naar de optredens. "De Big Band gaat een nog grotere rol spelen. Bijna alles wordt begeleid door livemuziek. Nog meer dan voorgaande jaren. Verder verwacht ik veel van de dansscholen van Phoenix, Souplesse en JB Dance Centre."

Trots
De komende periode wordt een drukke voor zowel Björn, Nick als Wendy. "Je krijgt er drie geweldige dagen voor terug. Dagen waar wij volop van genieten en ook trots op zijn", besluit Björn.

Kaartverkoop 
De Hofzittingen van CV de Kuussegatters vinden plaats op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 november in de Koekbouw, Noordkade in Veghel. Kaartverkoop: 23 september 14.00 uur (de Gouden Leeuw). Informatie kaartverkoop: Yvonne Wierenga T. 0413 - 310 117. Info: www.kuussegatters.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant