Oktoberfest in de Stapperij

Carnaval 456 keer gelezen

VEGHEL | CV de Kussegatters organiseert op vrijdag 13 oktober een 'Oktoberfest' in de Stapperij in Veghel. Vanaf 20.30 uur barst het festijn los. Toegangskaarten kosten 27.50 euro en dan kun je de hele avond vrij drinken. De kaartverkoop start op vrijdag 6 oktober.

Op het 'Oktoberfest' zet CV de Kuussegatters hun actieve vrijwilligers in het zonnetje voor de inzet. Dit feestje is echter voor iedereen toegankelijk. Er wordt aan lange tafels genoten van ´viel Musik, große pullen Bier und überraschende artiesten´.

Coen und Sander Fest
Tijdens de avond treden Der Alphornzauberer & Thomas op. Geheel in stijl: Thomas op zang en Der Alphornzauberer op, hoe kan het ook anders, zijn Alpenhoorn. Dit duo heeft op vele feesten opgetreden, zoals op Das Grosse Coen und Sander Fest in de Heineken Music hall.
Ook Claudia Ansel is van de partij. Zij maakt duidelijk dat 'die Schlager' weer helemaal terug is: jong en oud gaan uit hun dak tijdens haar optredens.
De dj's JB en Jaap zorgen voor de muzikale ondersteuning. Het belooft een spektakel te worden.

Kaartverkoop
Vanaf 6 oktober zijn toegangskaarten à 27.50 euro te koop bij de Stapperij (De Bunders 3) en Outfit (Hoofdstraat 2) in Veghel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant