ONS welzijn organiseert een meidenmiddag

Algemeen 392 keer gelezen

VEGHEL | ONS welzijn organiseert elke woensdagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur creatieve, sportieve en gezellige activiteiten met meiden tussen de 10 en 12 jaar uit groep 7 of groep 8. Het meidenwerk biedt een veilige ontmoetingsplaats aan onder begeleiding van een meidenwerkster en vrijwilligster. Daarbij is de meidenmiddag laagdrempelig, waardoor er nieuwe vriendinnen gemaakt kunnen worden.

De meidenmiddag wordt gehouden in de meidenkamer van Jongerencentrum De Kluis op de Noordkade. Voor de middag wordt een kleine vergoeding van 1 euro gevraagd, dit is inclusief ranja. De achterliggende gedachte van de activiteiten is: "Meiden een gezellige en veilige omgeving bieden waar ze vrij over alle onderwerpen kunnen praten, terwijl er leuke meidenactiviteiten worden aangeboden voor alle leeftijden", zo laat ONS welzijn weten.

Kennismakingsmiddag
Aanmelden kan tot uiterlijk 19 oktober voor de kennismakingsmiddag op woensdag 25 oktober. Meer informatie over het meidenwerk en bovenstaande activiteiten is verkrijgbaar bij jongerenwerker Katja Vermeer van Ons Welzijn via mail: katja.vermeer@ons-welzijn.nl en 0614342908.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant