De tent op de Markt werd vorig jaar erg goed bezocht.
De tent op de Markt werd vorig jaar erg goed bezocht.

Ook dit jaar tijdens carnaval een grote tent op de Markt

Carnaval 394 keer gelezen

VEGHEL | Er komt ook dit jaar tijdens carnaval een grote tent te staan op de Markt in Veghel. Het zogenaamde Keizersdrôme staat van vrijdagavond 5 februari tot en met dinsdagavond 9 februari in het teken van veel feestactiviteiten: evenementen, bands, artiesten en Dj's. De tent is een een coproductie CV de Kuussegatters, Sligro en de gezamenlijke horeca op de Markt.

De tweede editie van Keizersdrôme in 2015 zorgde voor feest en gezelligheid in het Veghelse centrum met veel enthousiaste reacties. Reden genoeg om het initiatief ook dit jaar door te laten gaan. De voorbereidingen voor '5 dagen totaal-carnaval' zijn in volle gang. Jeroen van den Nieuwenhuizen is nauw betrokken bij de organisatie en hij heeft er opnieuw weer erg veel zin in. "Als horecaondernemers, CV de Kuussegatters en Sligro hebben we opnieuw een mooi gevarieerd feestprogramma samengesteld." JB Pot is vanuit CV de Kuussegatters bezig met de programmering. "De bands zijn dit jaar echt gaaf. We hebben ook dit jaar weer The Dirty Daddies vastgelegd. Vorig jaar stond bij het optreden van deze 'spektakelband' de tent op zijn kop. Verder treden op zaterdag de Daredevils op: een hagelnieuwe partyband in het hedendaagse feestcircuit. Vanuit de vereniging vinden onze traditionele carnavalsevenementen in de tent plaats, zoals de Sleuteloverdracht en KuusseMontag. Ook dit jaar is, met uitzondering van Full Moon,  alles gratis toegankelijk." 

'App Party'
Vorig jaar was de Full Moon Party 0.0, het alcoholvrije feest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar, supersnel uitverkocht. Vanwege dat succes zijn er daarom dit jaar twee avonden gepland. Vrijdag 5 februari komen 'de mannen van Radio 538' met hun mega-show naar Keizersdrôme. Maandag 8 februari staat de 'App Party' op het podium in de tent: een spraakmakende interactieve deejay show. Via de speciale app kunnen bezoekers zelf plaatjes aanvragen. Het nummer verschijnt op de grote schermen achter de dj-booth. Ook het sturen van foto's mag. Binnenkort start de voorverkoop voor beide avonden. Tenslotte nog een goede tip van beide heren: "Plan die vijf dagen maar vast vrij in je agenda om lekker te feesten op de Markt in Veghel. In de komende weken gaan we jullie uitgebreid informeren over de programmering via de pers, social media en de websites."

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant