Dit jaar zijn er twee avonden Full Moon Party in Keizersdrôme op de Markt in Veghel (Foto: Ad van Dooren).
Dit jaar zijn er twee avonden Full Moon Party in Keizersdrôme op de Markt in Veghel (Foto: Ad van Dooren).

Full Moon Party & 'Het circus komt eraan'

Carnaval 369 keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse carnavalsvereniging de Kuussegatters zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor carnaval en alles wat daarbij komt kijken. Op 9 januari vindt de Jeugdhofzitting plaats en de kaartvoorverkoop voor Full Moon Party 0.0 start op dinsdag 12 januari bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen.

De Jeugdhofzitting start om 13.30 uur in de Koekbouw met als thema 'circus'. Dat betekent artiesten, clowns én spannende optredens zoals de onthulling van de nieuwe Jeugdprins, Adjudanten en Hofnar en het nieuwe Jeugdboerenbruidspaar. De artiesten zijn druk bezig met de voorbereidingen. Voor dit enorm gevarieerde en spectaculaire programma zijn nog kaarten te koop.
Ook dit jaar zijn er weer vele Veghelse dansverenigingen, scholen en groepen die optreden: De Tuimelkids, BS 't Heibosch, GTV Educa, Phoenix Dans, JB Dance Centre en 2 Fusion. Ook Liz van de Hurk en Stef van den Heuvel van team Nick & Simon (The Voice Kids) laten van zich horen.
De kaartverkoop is al flink op gang gekomen. Kaarten kosten 5 euro per stuk (inclusief garderobe) en zijn verkrijgbaar op de volgende verkooppunten: Knuvers Schoenen, Intertoys en het Uitpunt. De zaal is open vanaf 13.00 uur.

Start kaartverkoop Full Moon
Dit jaar zijn er twee avonden Full Moon Party in Keizersdrôme op de Markt in Veghel. Vrijdag 5 februari komen 'de mannen van Radio 538' met hun mega-show naar Keizersdrôme. Maandag 8 februari staat de 'App Party' op het podium: een spraakmakende interactieve deejay show.
Vorig jaar was Full Moon Party 0.0, het alcoholvrije megafeest, voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar supersnel uitverkocht. Vanwege dat succes zijn er dit jaar dus twee avonden gepland.
De vrije kaartvoorverkoop voor Full Moon Party 0.0 start op dinsdag 12 januari bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. Jeugdleden van CV de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap: zij kunnen zaterdag 9 januari al kaarten kopen van 12.00 uur tot 14.00 uur in de Afzakkerij op de Noordkade. Bovendien ontvangen zij extra korting op de '2-avondenkaart'.
De kaarten kosten 7.50 euro per avond (inclusief garderobe en twee consumpties). ID-kaart of schoolpas meenemen voor de leeftijdscontrole. Jeugdleden van de Kuussegatters ontvangen extra korting op de 2-avondenkaart, 10 euro in plaats van 15 euro.

Lid worden van de Kuussegatters en direct profiteren van de voordelen? Kijk op www.kuussegatters.nl onder 'Lid worden' voor alle info over het jeugdlidmaatschap.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant