Emiel, Tiny en Ivo hebben er zin in.
Emiel, Tiny en Ivo hebben er zin in.

Prins Tinus ontvangt het liefst een hele hoop feestvierders

Carnaval 224 keer gelezen

VEGHEL | Tinus d'n Twidde van Kuussegat houdt op zaterdag 9 januari zijn receptiefeestje in de Koekbouw aan de Noordkade. Iedereen, die de prins een warm hart toedraagt óf hem wil feliciteren óf zin heeft in een feestje, is welkom op deze spetterende avond. Traditiegetrouw zijn ook de carnavalsverenigingen uit de Veghelse kerkdorpen én de Udense Knoerissen deze avond van de partij.

Iedereen uit Veghel en omstreken heeft bij 'De Prins Ontvangt' de kans om Prins Tinus d'n Twidde en zijn Adjudanten Emiel en Ivo te feliciteren. Een soort van receptie dus, maar dan anders: niet officieel, maar vooral lekker feesten.

Hoofdact
Vanaf 21.00 uur zijn de deuren van de Koekbouw aan de Noordkade geopend voor een gratis toegankelijk programma. Diverse blaaskapellen spelen erop los. De carnavalsverenigingen uit de kerkdorpen van Veghel komen met hun Prinsen en gevolg naar deze happening. Als hoofdact treedt die avond 'You and Me' op. Ieder optreden van deze vermaarde band is een succes, omdat zij inspelen op de wensen van het publiek met een enorm breed repertoire: van Top 40 hits tot Nederlandstalige meezingers. Dat alles zorgt voor een lekkere carnavalsstemming. De Evenementen Commissie van CV de Kussegatters is de organisator van de avond en zij hopen op heel veel bezoekers.



Deze mannen houden wel van een feestje

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant