Mariaheide is klaar voor carnaval.
Mariaheide is klaar voor carnaval.

Mariaheide is klaar voor carnaval

Carnaval 229 keer gelezen

MARIAHEIDE | Het carnavalsfeest barst komende zaterdag ook helemaal los in Mariaheide. Op 9 januari is namelijk de Jeugd Bonte Middag en de Prinsonthulling.

Het is de Bonte Middag Commissie weer gelukt om een middag te presenteren vol Heise talenten met als thema Musical. De Jeugd Bonte Middag is in de Krikkelstal. Tijdens deze middag neemt Jeugdprins Sam op een waardige manier afscheid waarna de scepter zal worden overgedragen aan de nieuwe Jeugdprins(es). De middag begint om 13.30 uur en de zaal is open vanaf 13.00 uur. Voor de kinderen tot en met groep 8 en de begeleiders is de entree gratis, aan de verdere belangstellenden wordt een vergoeding gevraagd van 2.50 euro.

Prinsonthulling
Op zaterdag 9 januari onthult de selectie van de korfbalclub het nieuwe Prinsenpaar van het Heikrikkeldurrup. Eerder op de avond wordt door vriendengroep `Club 38` aan Prins Geert d'n Urste en Prinses Marjon een waardig afscheid geboden, waarna beiden zullen worden geïnstalleerd als nieuwe leden van de Hoge Raad. Het Prinsenbal begint om 20.30 uur, de entree gratis en iedereen is van harte welkom. De onthulling staat gepland rond de klok van 22.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant