Afbeelding

Het nieuwe Prinsenpaar van het Heikrikkeldurrup

Carnaval 230 keer gelezen

MARIAHEIDE | Prins John d'n Urste en Prinses Ilse zijn het nieuwe Prinsenpaar van het Heikrikkeldurrup (Mariaheide). In een bomvolle krikkelstal werden ze zaterdagavond door de selectie van de korfbalclub SCMH onthuld als 48e prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.

John Rovers werd 32 jaar geleden geboren in Sint Hubert. Vanaf zijn vijfde is hij opgegroeid in Mariaheide. John is getrouwd met Ilse Hermes, die geboren en getogen is in Mariaheide. Voor Ilse is het carnavalsleven niet vreemd als dochter van oud Prins Henk (d´n Bakker). Ze wonen met hun dochter Malou (2) en zoon Jelte (1) op de Ringoven. John is in het dagelijks leven werkzaam als uitvoerder bij Hurks Bouw. Ilse is werkzaam als administratief medewerkster bij Fransen Gerrits. Hun motto voor het komende carnaval luidt: 'Dur op en d´rover'. De prins en prinses worden komend carnavalsjaar bijgestaan door het adjudantenpaar Gert Jan en Sandra van Bergen. 
's Middags werd tijdens de Bonte Middag jeugdprins Gijs vd Tillaart met zijn adjudant Tycho vd Wijst onthuld. Hun motto luid: 'Nu efkes ginne bal mar vol dur mi carnaval'.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant