Afbeelding

Ryan d'n Urste is de nieuwe jeugdprins

Carnaval 385 keer gelezen

VEGHEL | Prins Ryan d'n Urste is tijdens de Jeugdhofzitting op zaterdag 9 januari in een spectaculaire circusact onthuld als de nieuwe Jeugdprins van Jong Kuussegat. Samen met zijn adjudanten Wouter en Dylan en Hofnar Pip gaat hij er een supergave carnaval van maken.

Prins Ryan d'n Urste is de zoon van Harold en Mirijam Sanders. Als echte Veghelse Kuus woont hij met zijn zus Demi in een heel gezellig huis op het Turfven. Ryan (11 jaar) zit in groep 8 van Basisschool De Tuimelaar. Hij krijgt daar les van juffrouw Joyce en meester Bart en is de eerste prins die van de Tuimelaar af komt. Verder speelt Ryan trombone bij TOF en voetbalt hij bij Blauw Geel D7. In 2013 was hij de boer van het jeugdboerenbruidspaar met Nikkie Wouters.

Adjudanten
Adjudant Wouter is de zoon van Robin Schreuder en Sharon Oele († 2012) en broer van Puck. Wouter is eveneens geboren in het mooie Kuussegat. Hij is net twaalf jaar geworden en zit in groep 8 bij leerkrachten Helene en Frank van basisschool 't Heibosch. Wouter speelt hockey bij Geel Zwart D1. Collega adjudant Dylan is de zoon van Jeroen en Marjolein Vermeiren. Dylan is 11 jaar geleden geboren in Berghem, maar nu ontzettend blij dat hij in Kuussegat woont. Hij heeft een broer Dunken en twee zusjes Daisy en Dymphy. Dylan zit in groep acht van Basisschool Kompas en krijgt les van juf Simone. Hofnar Pip is de zoon van Sebastiaan en Marjolijn van Gent. Hij heeft twee zusjes en een broertje, Indy, Olle en Kiki. Pip is 11 jaar en een echte Kuus. Hij zit op basisschool de Tuimelaar in de klas van prins Ryan bij juffen Evelien en Edith. Pip is een fanatiek hockeyer en dat doet hij bij Geel Zwart JD2. Als hofnar treedt hij in de voetsporen van vader die in 1997 ook jeugdhofnar was.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant