Yara en Niels zijn het Jeugd Boerenbruidspaar 2016
Yara en Niels zijn het Jeugd Boerenbruidspaar 2016

Yara en Niels zijn het Jeugd Boerenbruidspaar 2016

Carnaval 500 keer gelezen

VEGHEL | Yara van den Acker en Niels Langens zijn het Jeugd Boerenbruidspaar van 2016. Tijdens de Jeugdhofzitting op 9 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld.

Yara is 8 jaar oud en woont op de Putterdonk in Veghel. Dit jaar vormt ze samen met Niels Langens het jeugd boerenbruidspaar van Veghel. Samen met haar vader Toon, moeder Miranda en haar twee broers Elio en Gidion heeft ze er zin in. Yara zit op basisschool de Bunders in groep 5 bij juffrouw Mariska en juffrouw Aukje. Ze spreek graag af met vriendinnen en verder danst ze vaak door de woonkamer, al vindt niet iedereen dat altijd even leuk.

Niels
Niels zit ook in groep 5 bij juf Mariska en juf Aukje. Hij is 9 jaar oud en woont samen met vader John, moeder Heidi en zijn broer Rick op de Snipdonk in Veghel. Niels heeft een hoop hobby's waaronder buitenspelen met mijn vrienden, X-boxen en spelen met Lego. Verder skypet hij graag met Jordy op Aruba.

Jeugdboerenbruiloft
Op dinsdag 9 februari worden Yara en Niels 'Vriendjes voor het leven'. Dit willen ze graag met zoveel mogelijk mensen vieren. De felicitatie receptie in de Afzakkerij op de Noordkade en duurt van 14.00 uur tot 16.30.
De hele dag aanwezig zijn kan natuurlijk ook. De boerenoptocht vertrekt 's ochtends om 10.00 uur bij het Oude Raadhuis. De wandeling eindigt bij de Afzakkerij. Voor het eten moet men een kaartje kopen. Dat kan bij het UITpunt op de Markt. Volwassenen betalen 12.50 euro en kinderen 6.50 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant