Afbeelding

Winkeliers en acht basisscholen doen mee aan de Maskeractie

Carnaval 74 keer gelezen

VEGHEL | CV de Kuussegatters organiseert ook dit carnavalsseizoen weer de Maskeractie waarbij alle basisscholen in Veghel zijn uitgenodigd om met hun klassen mooie maskers maken.

Dit mogen grote of kleine maskers zijn. De materiaalkeuze is vrij, als het maar niet breekbaar is. Dit jaar hebben acht scholen meegedaan en zo hebben méér dan 50 groepen maskers gemaakt. Alle maskers worden deze week op de scholen opgehaald. Op zaterdag 16 januari deelt Jeugdprins Ryan d'n Urste met zijn hele gevolg de maskers uit onder de winkeliers in het Veghelse Centrum. Maar liefst 80 winkels gaan de maskers in hun etalages hangen.

Wedstrijd
De Maskeractie is een echte wedstrijd. Welke klas maakt de mooiste maskers én welke winkelier maakt met de maskers de mooiste etalage? Prins Tinus en de Jeugdprins met hun Adjudanten, het Boerenbruidspaar en het Jeugdboerenbruidspaar bepalen welke drie etalages zij het mooiste vinden.
Straks mag iedereen meebeslissen welke klas de mooiste maskers heeft gemaakt door via de website van CV de Kuussegatters te stemmen. Hoe dat precies gaat wordt nog bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant