'Het middenstuk is uitvouwbaar en daarop vindt men een planning van wat carnaval te bieden heeft in Veghel.' (Foto: Ad van Dooren).
'Het middenstuk is uitvouwbaar en daarop vindt men een planning van wat carnaval te bieden heeft in Veghel.' (Foto: Ad van Dooren).

De Kuussegatter valt woensdag in de brievenbus

Carnaval 316 keer gelezen

VEGHEL | De carnavalskrant De Kuussegatter wordt volgende week verspreid samen met de woensdageditie van de Stadskrant Veghel. "De Kuussegatter ligt bij de drukker en wordt as we speak gedrukt. Het is weer een pracht exemplaar worden", vertelt Maranco Christiaans van de commissie PR & Communicatie trots.

De carnavalskrant wordt al jaren goed gelezen onder de Veghelse bevolking. Dit jaar lijkt dat niet anders te zijn. Er hebben weer ontzettend veel vrijwilligers aan meegeholpen vertelt Maranco. "Uiteraard de commissie PR & Communicatie, maar bijvoorbeeld ook de Sponsor Commissie. Zij hebben advertenties verkocht. Pix Company heeft ons geholpen met de opmaak."

Planning
De Kuussegatter wordt gratis verspreid bij de Stadskrant Veghel. Volgens Maranco is het zeker de moeite waard om de carnavalskrant eens uitgebreid te bekijken en te bewaren. "We hebben geprobeerd er een mooi en aantrekkelijk blad van te maken en volgens mij is dat gelukt. Er staan veel foto's in met korte teksten en verwijzingen naar onze nieuwe website. De Prins en Jeugdprins stellen zich voor samen met hun gevolg. Het middenstuk is uitvouwbaar en daarop vindt men een overzichtelijke planning van wat carnaval allemaal te bieden heeft in Veghel." Ideaal voor een goed plan. "Absoluut, zo kun je snel wat er wanneer te doen is en wat de kosten zijn."

De Kuussegatter niet ontvangen? Op het kantoor van de Stadskrant Veghel (Hoofdstraat 1a, boven Janelli) en bij het UITpunt liggen er ook een aantal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant