Full Moon Party bijna uitverkocht.
Full Moon Party bijna uitverkocht.

De kaartverkoop van de Full Moon Party 0.0 loopt lekker

Carnaval 112 keer gelezen

VEGHEL | De Full Moon Party 0.0, het alcoholvrije megafeest voor de jeugd van 13 tot en met 17 jaar, was vorig jaar supersnel uitverkocht. Vanwege dat succes zijn er dit jaar twee avonden gepland. Vrijdag 5 februari komen 'de mannen van Radio 538' met hun mega-show naar Keizersdrôme. Maandag 8 februari staat de 'App Party' op het podium: de spraakmakende interactieve deejay show. De vrije voorverkoop voor Full Moon Party 0.0 loopt al lekker.

Maandag 8 februari staat de 'App Party' op het podium: een spraakmakende interactieve deejay show. Via de speciale app worden er eenvoudig plaatjes aangevraagd. Ook foto's kan men delen via de app zodat iedereen hem kan bewonderen op de grote tv-schermen naast de DJ.

Kaartverkoop
Kaarten voor Full Moon Party 0.0 zijn te koop bij het UITpunt, Outfit en Boekhandel Schellen. De entree bedraagt 7.50 euro per avond (inclusief garderobe en twee consumpties). Jeugdleden van CV de Kuussegatters hebben voordeel van hun lidmaatschap en kunnen bij Outfit de 2-avondenkaart met korting kopen (10 euro in plaats van 15 euro). Neem ID/schoolpas mee voor de leeftijdscontrole.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant