Afbeelding

De MegaKuussebals én het KinderMatinee voor de jeugd

Carnaval 174 keer gelezen

VEGHEL | De jeugd van het Kuussegat kan feesten tijdens de komende Carnaval tijdens de MegaKuussebals (groep 7 tot en met 15 jaar) én het KinderMatinee (2 jaar tot en met 10 jaar).

Dit jaar organiseert de Jeugdcommissie van CV de Kuussegatters weer het MegaKuussebal. Voor kinderen van groep 7 tot en met 15 jaar wordt op zaterdag 6, maandag 8 en dinsdag 9 februari sporthal de Bunders omgetoverd tot een waar feestpaleis. Dit paleis opent zijn deuren om 19.00 uur en het feest eindigt om 22.30 uur. Binnen is binnen; kinderen mogen alleen eerder weg als ze opgehaald worden door de ouders.
De kaartverkoop van de 3-dagen kaarten komt goed op gang. Deze kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij Intertoys (Molenwieken 23; graag contant betalen), Knuvers (De Bunders 148) en het UITpunt (Markt 1). Aan de deur zijn de kaarten 4 euro per dag. Entreeprijzen zijn inclusief garderobe.

KinderMatinée
Op dinsdag 9 februari organiseert de Jeugdcommissie ook het KinderMatinée: hét spellenfestijn voor alle kinderen vanaf 2 tot en met 10 jaar in sporthal De Bunders.
Het Kindermatinée start om 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. Er zijn deze middag veel spellen te spelen. Daarnaast kunnen kinderen ook geschminkt worden of zichzelf mooi maken met een echte glitter-tattoo. Met een volle spelletjeskaart kunnen de kids een lampion verdienen, ideaal voor de lampionoptocht, die 's avonds plaatsvindt in aanloop naar de Kuusverbranding. Een spelletjeskaart kost 3 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant