Afbeelding

Jeugdprins Ryan voert op 6 februari de Jeugdoptocht aan

Carnaval 128 keer gelezen

VEGHEL | Nog enkele weken en dan trekken de Carnavalsoptochten weer door Veghel. Het publiek langs de route kan dan genieten van de grootste optochten in de regio, bestaande uit een bonte stoet wagens, loopgroepen en creatieve carnavalsindividuen. Op 6 februari trekt de Jeugdoptocht door Veghel

De Jeugdoptocht start om 13.30 uur vanaf het Stadhuisplein. Jeugdprins Ryan d'n Urste voert de stoet aan en neemt op de Markt het defilé af, waar de optocht ook eindigt. De afgelopen jaren liepen meer dan duizend deelnemers mee in de Jeugdoptocht en deden er ongeveer tien scholen mee.
Na afloop vindt de prijsuitreiking plaats in de Keizersdrôme aan de Markt. Deze uitreiking vindt vermoedelijk rond 17.00 uur plaats. De prijzen bestaan uit Kuuskes die speciaal voor deze Jeugdoptocht zijn gegoten.

Optochtreglement
Belangrijke informatie over de optocht, zoals het optochtreglement, de elf geboden en chauffeurs-verklaring convenant, staan op de website: www.kuussegatters.nl. Voor vragen of voor meer informatie mailen naar de Optochtcommissie: oc.kuussegatters.secr@gmail.com of Hans van Meer hansvanmeer@kpnmail.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant